Jönköping/Ullared/Göteborg

Nu sitter jag i bilen på väg ner åt. Gbg imorn då. Åker med mamma och Jenna. Det blir väll kul.. jag saknar Dennis jätte mycket. Det gör så ont att vara ifrån honom. Älskar dig!
Nu ska vi shoppa lite. Skriver sen!
 Over n Out

Hos Dennis

Är hos Dennis nu och det är massa mysigt. Fast just nu är han iväg med sin pappa och jag sitter här vid köksbordet med Dennis dator. Tvärsemot mig sitter Victor med en egen dator. haha. Snart är det löning så jag ska beställa lite kläder :) Så de ska bli lite kul :)  idag åker jag hem oxå. blää vill inte. vill stanna här ju!! aja de får bli senare, längtar som fan!
Nu ska jag ta min bok och sätta mig och läsa.

Over n Out

Huvudvärk

Jag har så jävla ont i huvudet så jag tror jag dör. Saknar Dennis och borlänge..
Imorn är de dax för jobb igen. Nu med löneförhöjning. woooooooow typ den första på 3 år ^^
På söndag åker jag till underbara borlänge och stannar där tills på torsdag... Önskar jag kunde stannaa för alltid.
Men men..
Nu är vi inne i en jobbig agusti månad, skolan börjar, baby kan inte åka hit, massa plugg, gå upp tidigt och gå till bussen...  USCH.



Jag älskar dig Dennis Hakanen. Du betyder mer än nått annat. Du gör mig glad och lycklig. Du gör så att jag  blir glad och mår bra. Du får mig att skratta och le. Du får mig att känna mig uppskattad och älskad. Du är underbar och tar hand om mig när jag behöver. Du finns som stöd i alla väder. Dig kan jag alltid lita på. Jag hoppas att du alltis ska finnas vid min sida. Vill alltid bli lika starkt och intensivt älskad av dig som nu.
Hoppas att de blir så.
Du är bäst!
Puss på dig!





RSS 2.0