31.10.2010

Har nästan nyss kommit hem från stallet. Har varit där sen 11 då vi hade stallmöta och sedan tog jag och Marika en tur ut i skogen i det underbara vädret! Är riktigt nöjd över dagens tur :) Ida var lite busig men det gick super. Tycker jag iaf :P haha

Lita blev urglad när jag kom hem :) skönt att komma hem och få så många pussar!
Har varit ute med Litus en sväng så snart ska jag hoppa in i duschen :)

Längtar tills Dennis slutar, då ska vi äta kyckling m ris och grönskar! Mumma!

Nej Nu blir de duschen!

xoxo

30.10.2010

Sitter och kollar på Justice på 5an. och gör inte så mycket annat. Borde ta nått att äta men jag orkar nog inte resa mig från soffan. Jag är väldigt seg idag och det är Lita nog oxå. Vi har varit på långpromenad så nu är hon nog helt slut. Funderar på om jag ska beställa lite från hm.com men jag vet inte än.. Vi får se..

I torsdags (28.10.2010) var jag i eskilstuna en sväng och hälsade på mormor lite snabbt. Sen åkte jag och hämtade micke för att sedan åka till the studio i västerås! helt ok! Efter de käkade vi på nå b-subway, mindre ok! Efterde körde jag hem Micke och sedan åkte förbi snabbt hos pappa och hämtade lite skit.. Var en på en snabbis kaffe hos Jocke innan jag åkte vidare till min farbror och hans familj. Fick många kusin pussar av gustav när jag kom! Han har blivit så stor nu! ojoj! Han kommer bli renarama snyggingen sen ;)

Fredag 29.10.2010
Tänkte vara lite snäll och överraska min sambo när han kom hem från jobbet med frukost. Hade faxat mackor, yoghurt müsli och kokat ägg åt honom. Tror ni han kom hem eller? NEJ!! Han åkte till sina föräldrar. Och där satt jag och trodde att de hade hänt nått.. Fatta hur orolig och nervös jag var! Usch! Fan va sur jag blev sen.. men men. Sedan var jag och jobbade för första gången här i borlänge. Det var trevligt!

På måndag är det arbetsintervju som gäller på romme alpin! Wish me luck bitches! ;)

Nu ska jag fixa käk..
btw, är sjukt sugen på öl!

xoxo


Bilder från i torsdags

metalheart'
metalheart'


Tisdag

God morgon världen!

Har sovit ca 3 timmar i natt, jippiiii!!! Hostar som ett as... Plus att baby drog upp mig klockan 7 för att vi hade tvätt tid.. Blää.. Har inte sovit sen dess, men men. Kanske kan sova lite tidigare och bättre inatt :)

Idag tror jag att jag ska till kupolen men svärmor min :) får se om hon hör av sig.. Hon skulle träna först iaf :)
Ska även köpa mitt gymkort idag :) Så snart ska jag köra igång :)

nej nu ska jag springa ut med Lita innan hon blir sur på mig :)

Puss

Måndag

Sitter och kollar på tv med älskling, kokar nudlar :) Trevligt trevligt..

Har ont i halsen och är allmänt snuvig, finns de hur mycket snor som helst eller??

Idag har jag inte gjort så mycket.. Man är ju arbetslös lixom!... Har varit hos Dennis kusin med Dennis och svärmor och överlämnat en present eftersom hon fyllt år. Sen har jag hängt hemma hos svärföräldrarna i islingby, varit i stallet och myst med vovvsingen :)

Imorn bär de av till kupolen med svärmor för jeansjakt :)
Ska även försöka rida om kroppen tillåter :)

Nu ska jag titta till nudlarna :)

freeedag kväll hos en kär vän!

Sitter hemma hos en kär vän vid namn Jessica :) Sitter och pillar på våra datorer och flummar.

Puss puss

RSS 2.0