Glädje? nej nå helt annat

Finns inget som gör mig glad just nu..
Jag vill ha nått som jag kan glädjas över men just nu finns ingenting. ingen resa, ingen hund, inget.
allt jag vill är så långt bort just nu...
Känns som om de aldrig kommer hända nått utan att jag kommer vara fast på samma plats i resten av mitt liv.
Jag vet inte heller hur jag riktigt känner mig. Jag känner mig så övergiven ibland och de är så fruktansvärt jobbigt att känna sig så ensam, när jag faktiskt inte är det. Är det bara för att de jag vill ha är så långt bort? Eller kanske för att allt tar sådan tid när jag vill att de ska hända nu så alla runt om kring mig håller mig tillbaka?
Jag vill inte ha de såhär längre, jag orkar inte gå att vänta längre. Jag vill att de ska hända nått nu för de har gått alldeles för länge nu utan att ha hänt ett piss. Jag vill ha det nu! ALLT! Finns tid kvar att vänta! Allt blir bara värre och de känns som om allt springer ifrån mig, tar avstånd. Allt blir så avlägset och en känsla av hopplöshet tar över mig!
Jag är så trött på att vänta. Jag vill bara ha nått att glädje mig över. Ett smakprov på de som väntar.
Visst att allt tar sin tid men den tiden har gått ut och jag tänker inte vänta längre. de är nu eller aldrig!
Jag vill inte ha de såhär men de finns inte ås mkt jag kan göra.. Jag vill bara ha de som jag vill nu. Jag orkar inte vänta! Åh jag vet inte va jag ska ta mig till!
Jag vill glädjas över de vi har men jag kan inte de just nu..


Förlåt, men jag orkar inte ha de såhär längre!!!

I know where i've been


Imorn är de dax!

Jahaja imorn är de den 23e september och klockan 13.50 imorn bär de av till "Nasty Art" kommer bli skit bra de här ;)  Jessi och förhoppningsvis Sofia följer med som moraliskt stöd eftersom Kent har sagt åt Jocke att vara elak :D haha.

Aaaaah, nu ska jag till stallet :)

Skriver sen

bye bye

2 timmar och 20 minuter

Nu är de bara kort tid kvar tills det är den 18e. gaah. Snart får Dennis ta bort sin boja så han kan åka hit :)
Kalle åker med honom ner och firar mig på min födelsedag :)
Sen på kvällen kommer alla andra :) Sen blire ut med Madde och Sofia + Dennis och Kalle såklart :)
Nu ska jag forsätta städa :)


over n out!


Hemma

Nu har jag kommit hem, eller ja för 4 timmar sen :) Sitter och smsar med Dennis, vi snavkar byxor fast vi ska prata mer om dom sen :) Jag har hittat skit heta byxor som är så snygga som vi båda vill ha, haha :)
Nu sitter jag och skriver projektplanen och de går så jävla bajs så att de inte är sant. Fattar inte ett skit och vad ska man skylla på när man har en lärare som man inte fattar vad den säger heller ?
Men men efter många om och men så är den klar, woohooo!

Nu har jag iaf bestämt att de blir Nybro på fredag!
Så så blir det.

Nu ska jag fortsätta parata med Dennis och sen sova :)


Over n out!

natt!!



Skolfoto

idag är det skolfoto.. wiiie!!!!
Men först och främst Friendsmöte :)
Nu måste jag skynda mig för klockan är mkt.

btw, jag hittade så snygga brallor går!!!
GEMIG!!!!!

skriver mer under dagen.

over n out


hmm....

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. fattar egentligen inte varför jag skriver.. blir bara massa skit när jag är sur, irriterad, arg ledsen.. aja.. spex igår då. bilder kommer upp imorn eller övermorgon... igen verkar kul just nu heller. bara massa jävla skit hela tiden. inget går som jag vill.. blää...

nu ska jag städa lite och sen sova...


over n out!


spexfoto idag

Idag är de altså spex foto. Inte de roligaste precis.. vi har typ sämsta grejen.. aja... Dagen är seg och jag vill bara att den ska ta slut så man kan gå och lägga sig igen. Kanske blir en bättre dag imorn. Det är bara att vänta och se.

Jag hatar...

Jag hatar när de blir såhär för jag förstår inte varför de blir så heller....


I really need you tonight....




Ikväll...

Ikväll ska jag till Kent för att dricka grogg :)
Jag ska även få världens bästa födei dra!lsedagspresent av honom :) En tatuering :)
Kommer bli så bra!! efter många om och men :)
Ska göra en på magen och en på ryggen :)

Nu ska vi dra!!

over n out!

Not good

Den här kvällen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig.. Jag är helt nere och jag fårstår inte varför. Jag vill bara skrika rakt ut men orden är för stora. Jag finner inge ord heller.. Jag är typ helt tom just nu. Det tar lixx 10 minuter för mig att komma på en mening här. Allt  känns bara så jävla jobbigt och meningslöst just nu. ska jag förtsätta kämpa ? måste jag de eller kan jag bara ge upp och visa min svaghet eller ? Eller jag kanske inte är svagg, jag kanske är en riktigt fighter som har bestämt sig för att klara av och hantera allt som kommer ivägen o.s.v. Jag vet faktiskt inte vad jag är men jag vet vem jag är och vad jag står för. Men hur mkt jag klarar de vet jag faktiskt inte.. Finns det en såan gräns ? Det borde de väll för jag menar man kan väll inte ta hur mkt som helst heller ?? Tur är de ju att man har folk som stöttar en och bryr sig om en. Hade man inge stöd så skulle man väll inte klara nått va ? Jag menar man behöver väll någon som tror på en och ger en stöd? Ibland så kan man ju undra vad man ger sig in på. Vet man inte de innan eller kommer man på de sen att "nej fan, va är de här, vad håller jag på med, vad har jag gjort?" jag vet inte. man kanske inte tänker på utan man går bara på instinkt, känsla eller nått annat..  Jag vet inte. just nu vill jag bara kunna tänka och skriva klart för de känns som de jag har skrivit nu inte är så speciellt sammanhängade eller bara massa jävla skit. jag vet inte.

nu ska jag försöka sova.
natt natt

over n out

Jag

Idag ...

Idag har jag typ inte gjort nånting. Väldigt tråkigt...
Dagen har varit allmänt jobbig och bläää..
Nu bär de av till stallet så de blir bara ett snabbt inlägg.


Over n out!

Skolan

Nu sitter jag här vid en seg jävla dator i skolan och de suuuger. har lunch men vi måste vänta på molle för hon har sånglektion.  Cicci sitter och säger åt Elin va hon typ ska göra.. eller aaah jag fattar inte vadom håller på med :P Idag är de däremot pannkaka i skolan och min mamma gjorde inte carbonara till mig igår.. *mutter*
Är fortfarande bajs förkyld och de är inte kul.
Igår kom mina nya skinnbrax men grejen var att dom var försmå vilket inte var kul så nu ska dom ut på tradera..

Nu blire käääk.

Over n out!


Sängdax

Nu är de snart dax för sängen men först ska jag ta en dusch. Nu sitter jag här med slash i famnen, mitt lilla lyckorus.
När nu blir de dusch och säng.

Go natt!

over n out


Idol

Just nu sitter jag och kollar på idol och har allmänt tråkigt. Jag är jätte sugen på godis med de får jag inte äta för då får jag ingen present av Dennis då. :O  Nu blev de lite små kul på idol. Jag vill ha en päls. Nån som vet var man kan köpa en sån ? :) Hör av dig!
Nuu har jag börjat blivit bättre i halsen så min sånglektion ser mkt ljusare ut :)
På fredag ska jag klippa mig oxå :)

nu ska jag äta.

over n out!

Klagotext




Visst är de kul att vara sjuk? Och att de typ känns som om man ska hosta upp lungor och skit?
Just nu har jag så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det värsta är att jag har sånglektion på fredag. OJ VA BRA DE KOMMER GÅÅ!!! Aja, snart fyller jag :) wiiie nått ljust i mitt sjuka mörker. haha. Då kommer Dennis och Kalle till mig och vi ska ha så tråkigt. ;) Sen är de dax för årets kräftskiva. nice nice.
Imorn har jag proooov, och jag har inte ens pluggat... Måste nog kanske börja med de idag så jag blir godkänd nån gång!! Och idag ska min mamma även göra god mat så jag är lycklig. De ska bli spaghetti carbonara! muuums!!

Lite onödig info och frågor!
1: När jag hostar så hostar jag upp enormt stora slembollar.
2: Jag har jättesvårt att andas för jag får ont i bröstet då.
3: Jag tror att jag börhar få bihåleinflamation.
4: Det här suger åsnekuk så de finns inte.
5. Nån som vet vem sophia är i musikalen fame?
Finns hon i riktiga eller är hon bara en ny påhittat karaktär som våra lärare kommit på?
6. Nån som vet nån bra hostmedicin?
7. Kanske nå andra tips mot förkylning eller halsont?
(uteslu koskenkorva, vatten och socker. Det har jag redan provat.
8. Nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig för nu orkar jag inte skriva mer.


Skriver mer sen.

over n out!



Host

Hostan har inte gått över än.. Suer sten hårt. Ska snart dra mig iväg till skolan. Har första lektionen i Natur B idag.. Får se hur de blir. Idag händer de inte så mkt annat. Ska börja skriva ner inbjudningarna till kräftskivan ocg skicka iväg dom :) Nu måste jag skynda mig!

Over n out

Förkyld!

Mitt liv suger just nu för jag är förkyld som en åsna och de är inte så jävla rock n roll. Jag hostar och de gör ont i hela bröstet. Känns som om jag ska dö varje gång. Det blir väldigt mkt klagande nu. Men va fan nån gång måste man ju. Jag hatar att vara sjuuuk. Och att vara ifrån Dennis. :(

Blääääää!!!!!!!!!!!

Nu ska jag sova innan halsen dödar mig!

Over and out!


Tråkigt

Sitter just nu i min säng och leter efter ork att göra mig i ordning. Känns inte så lockande att åka till skolan när vi ska till konstmuseet med skryt Björn och kolla på en massa skit. Jag är lixx inte ett dugg intresserad av konst men de skiter väll han i eftersom han är min lärare i nutida konst. Fattar inte varför man har en kurs som heter nutida konst när man går en musikinriktning, det borde men väll ha på bild iaf. Vi borde ha musikhistoria eller nått, men nej de har vi inte!

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller.. Det blir väll skinnbrax och en snygg tshirt.

Nä nu måste jag sätta igång.

Puss!

Not good

Just nu har jag så jävla ont i magen. Vet inte om jag är hungrig eller nått annat. Hoppas de går över snart.
Jag hoppas resten av veckan går fort så de blir fredag snart för du blir de off till borlänge till min älskling, och den här gången ska Jenna följa med så de ska bli lite intressant.
Jag vill att skolan ska ta slut så jag slipper den här skiten.. usch jag orkar inge mer.. men just nu är de bara att bita ihop och försöka de är ju sista året.. aja.. nu ska jag försöka fixa lite så jag kan sova.

Puss!

RSS 2.0